Idei handmade pentru decorul petrecerii tale!

Handmade-ul e la mare căutare acum. E original, unic, cu personalitate! Materialele pentru creație sunt foarte diferite: șervețele de bucătărie, pungi de plastic, draperii vechi, ba chiar și farfurii. Vezi cum au fost încorporate armonios cele mai neobișnuite idei de decor pentru petreceri.

1. Florile vii nu doar pe masă! Lipește pe perete flori vii pentru un decor delicat și aromat.

Foto: ak-hdl.buzzfed.com

2. Alege o stofă pe placul tău, pune- o pe perete și vezi cum schimbă atmosfera locației alese pentru petrecere.

Foto: designshuffle.com

3. Scârta de paie poate fi un element de decor inedit pentru petrecerea în aer liber. Folosește blocurile de paie sau fân pentru a construi un fundal neobișnuit pentru pozele de la ptrecerea ta.

4. Love is in the air! Decupează din hârtie colorată mai multe inimi, lipește-le pe un fir de ață și lasă-le suspendate de tavan, efectul este excepțional!

5. Taie fâșii de țesătură sau cumpără panglici, leagă-le de o frânghie și întinde această cortină de-a lungul unui perete.

6. Folosește o draperie veche pe loc de baldachin deasupra unei bănci. Un decor potrivit pentru petrecerile în stil „shabby chic.”

Foto: ak-hdl.buzzfed.com

7. În al nouă-lea cer! Ia câteva baloane, lipește-le cu bandă adezivă ca să obții o formă apropiată de cea a unui nor. Aplică tehnica „papier mache” cu un strat de hârtie, apoi lipește de acea hârtie mai multă vată.

8. Nunațe de culoare! Șervețelele se vor înmuia în apă colorată, apoi se vor înșira pe un fir de ață. Obțineți un fundal deosebit!

Foto: ak-hdl.buzzfed.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *